Buckaroo verlengt en verdiept samenwerking met FeWeb

Buckaroo verlengt en verdiept samenwerking met FeWeb

14 juni 2024

Online payment provider Buckaroo werkt graag met digital agencies. Zij kennen de noden van de klant en weten precies welke tools hun webshops krachtiger maken. Buckaroo verlengt het partnership met FeWeb en wil hun kennis op vlak van innovatie en gebruiksvriendelijkheid uitwisselen met de FeWeb-leden. 

Onlangs werd de samenwerking van FeWeb met Buckaroo verlengd. Al sinds een aantal jaar is Buckaroo, de Payment Service Provider die in de Benelux actief is, lid van FeWeb. Hun missie is om bedrijven te ondersteunen in groei door efficiënte en betrouwbare betaaloplossingen te bieden. Door middel van innovatie, klantgerichtheid en het leveren van een toegevoegde waarde voor klanten onderscheiden zij zich in de markt. Een markt die wellicht saai oogt, maar toch enorm belangrijk is voor ondernemers.

Na al die inspanningen om een online aankoop binnen te halen, bepaalt de laatste schakel het succes: dan werk je maar best met een performante en betrouwbare betaaloplossing

Want van alle zaken die u moet regelen als bedrijf is het betaalverkeer misschien wel het belangrijkst. Als betalingen niet verwerkt worden heeft dat natuurlijk gevolgen voor uw omzet en inkomsten.

Multichannel

Steeds meer ondernemers combineren tegenwoordig online verkopen met een fysiek verkooppunt. Het is makkelijk als men het betaalverkeer voor beide kanalen via één partij kan regelen. Zo kunnen bedrijven naast verkopen uit hun webshop via diverse online betaalmethoden ook betaalterminals aanschaffen bij Buckaroo. Hierdoor worden alle verkoopcijfers ook meteen inzichtelijk op één plek. Toch ligt de focus vooral op online betaalmethoden, deze hebben uiteraard de toekomst. Als partner van FeWeb zullen zij voortaan aanwezig zijn op events en leden voorzien van informatie over online betaaltrends.

Over Buckaroo

Buckaroo is in 2005 opgericht als kleine betaalinstelling en in de loop der jaren meegegroeid met haar klanten. Bedrijven als Swapfiets en Smartphonehoesjes.nl zijn ooit als startup bij Buckaroo binnengekomen en inmiddels uitgegroeid tot grote organisaties. Inmiddels is Buckaroo één van de drie grootste Payment Service Providers in de Benelux geworden, met zo’n 41.500 klanten, 22.000 betaalterminals, een aanbod van meer dan veertig verschillende betaalmethoden en jaarlijks zo’n 31 miljard euro in online- en offline betalingen. Wij zijn daarom erg verheugd Buckaroo aan boord te hebben bij FeWeb. 

>> https://www.buckaroo.be/

 

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten