Nieuw: subsidie om je bedrijf toekomstbestendig te maken

Nieuw: subsidie om je bedrijf toekomstbestendig te maken

19 september 2024

Het staat vast dat de digitale en technologische innovaties een grote impact hebben op webbureau's en agencies, én ook op hun medewerkers. Een nieuwe subsidie helpt je bedrijf om verder te evolueren naar een lerende en innovatieve organisatie met gemotiveerde medewerkers in een veranderende werkomgeving. Onze All About Experts zet alles voor u op een rijtje.

Heeft u een bedrijf met minimaal 10 medewerkers en wil u uw organisatie en medewerkers klaarstomen voor een duurzame toekomst in een snel evoluerende samenleving?

Dan biedt ESF een zeer interessante subsidie om u in dat traject te steunen. De subsidie bedraagt maar liefst 70% en een maximum van 80.000 euro.

Daarmee wil ESF dus KMO’s ondersteunen die evolueren naar een lerende en innovatieve organisatie om:

  • productief en toekomstbestendig blijven,
  • om de medewerkers gemotiveerd houden,
  • en om ervoor te zorgen dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen in veranderende jobs en werkomgevingen.

Het traject

Een project bestaat uit twee fases, waarin volgende activiteiten worden gesteund:

  • Een verkenningsfase (5 maanden) met een analyse van de huidige organisatiestructuur en -cultuur, identificatie van verbeterpunten en vaststelling van meetbare doelen. Hier wordt ook een actieplan opgesteld voor de volgende fase.
  • De uitvoeringsfase (19 maanden) waarbij het actieplan uitgevoerd wordt met structuur- en cultuurinterventies, zoals workshops over taakverdeling binnen en tussen teams, coaching van leidinggevenden en verbetering van psychologische veiligheid.

Deadline

Best niet te lang wachten, het project moet ingediend worden voor 31 oktober. Alleen de beste projecten krijgen een subsidie en de beoordeling gebeurt volledig op basis van een goed onderbouwde, volledige en overtuigende projectaanvraag.

Vragen?

Bent u geïnteresseerd? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

All About Experts

Gert Vanderlinden

gert.vanderlinden@allaboutexperts.be
+32 478 973 374

Marialei 11 bus 5
2018 Antwerpen

www.allaboutexperts.be

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten